Jun 2, 2010

Nunta Rita & Vlad



Daca nu va mai aduceti aminte de Rita si de Vlad, va recomand sa mergeti un pic inapoi, cateva articole mai jos sau sa dati click aici. In toamna i-am cunoscut si au fost chiar primii care m-au invitat ca fotograf la nunta lor in 2010. Inca din primul moment cand ne-am intalnit am stiut ca ne vom intelege de minune si nu m-am inselat deloc. Desi atunci am vorbit sa avem doua sedinte foto de logodna, pana la urma a doua sedinta foto de logodna se transforma intr-o sedinta foto de dupa nunta. :) Am adaugat totusi cateva fotografii in plus de la sedinta foto de logodna de anul trecut.

Si iata si nunta lor! Nu a fost cu nimic mai prejos decat ma asteptam, poate doar sedinta foto mult prea scurta si in graba, dar nu-i nimic, recuperam in cel mai scurt timp. :) Avem planuri mari in privinta asta. Pornind de la pregatirile relaxate si fara nici un obicei, apoi sedinta foto si masina care ne-a condus prin oras (un Rolls Royce despre care daca eram un impatimit al masinilor sigur v-as fi putut spune o groaza de lucruri interesante), superba ceremonie religioasa catolica de la Catedrala Sfântul Iosif si nu in ultimul rand una dintre cele mai frumoase petreceri la care am fost vreodata... ce sa va mai spun! :) Cred ca v-ati facut o imagine de ansablu. Sper ca si fotografiile mele sa fie pe masura evenimentului. Legat de petrecere, am observat ca cele mai "tari" petreceri sunt cele unde se baga macar o data AC/DC. Desi nu sunt fan, imi place la nebunie cum se distreaza lumea pe Thunderstruck si se aude tare fain la maxim. Sper sa am parte de cat mai mult rock la urmatoarele petreceri (indie nu prea am sanse sa ascult :) ).

Felicitari si Casa de Piatra, Rita si Vlad! Sunteti doi oameni minunati, a fost o adevarat placere sa-mi petrec timpul cu voi si abia astept sedinta foto. Sunt sigur ca ne vom distra foarte tare! :)

Pe curand!

Cu drag,
Marius

PS:Stiu ca sunt dator cu multe postari si sper sa recuperez. :) Nu promit nimic, dar sper sa vin cu ceva nou cat de curand. Un mic teaser... voi veni cu ceva cu adevarat nou, o colaborare care are toate sansele sa devina de succes. Am mici emotii, nu stiu cat de pregatita este piata de nunti din Romania pentru ce avem noi de gand sa facem... dar mai bine ne auzim in cateva saptamani! :)